ESAOTE - Italien

Esaote er i top-10 verdens førende leverandører af billeddiagnostisk udstyr og er ofte banebrydende og først med de nyeste teknologier inden for healthcare.

 

Esaote skaber innovative ultralydsprodukter til læger i hospitalsverdenen og til klinikker over hele verden. Esaotes ultralyds-transducere og skannere er fremstillet til brug inden for adskillige medicinske segmenter.

EZONO - Tyskland
5000-03.png

eZono er producent af det unikke ultralyd system dedikeret til anæstesi, med sin enestående teknologi og revolutionerende nålevejledning, der viser nålespidsens placering med stor præcision.

EZono® er en hurtigt voksende ung virksomhed, der er fast besluttet på at have en positiv indflydelse på den måde, ultralyd indgår i dagligdags praksis for ultralyd vejledte procedurer.

 

De løser de problemer, der har begrænset eller udfordret ultralydsrollen i procedurvejledningen i mange år.

VITACON - Norge

Vitacons VitaScan LT er intuitiv og præcis 3D blæreskanner. Den er enkel i brug, nøjagtig og cost-effective. VitaScan LT er kompatibel med alle PC og tablet, der har USB eller micro USB.

VitaScan LT er en intuitiv og præcis Real-Time bærbar blære scanner. Enheden har billedbehandling af høj kvalitet til gammeldags "blinde" scannere, der kun peger brugere i blærens retning.

Med USB-tilslutning til tabletter, bærbare computere og pc'er, giver VitaScan LT ubegrænsede muligheder for tilslutning, datalagring, EMR-integration og fremtidige opgraderinger.

EcoVue® - HR Pharmaceuticals Inc., USA
EcoVue-Logo2.png
EcoVue02.png

EcoVue Ultralyd gel - den nye banebrydende miljøvenlige ultralyd gel.

 

Hvorfor vælge EcoVue ultralyd gel:

  • Produceret i USA med en høj kvalitetsstandard

  • Den eneste gel på markedet med Halal & Kosher certificat for kvalitet

  • Skånsom mod patienten, proben og miljøet

  • Reducerer dit CO2 aftryk

  • Premium viskositet

  • 97,8% naturlige ingredienser

EcoVue® er produceret af velrenomeret producent af gel HR Pharmaceutical Inc., hvis gel udvikling og produktion går tilbage i 1930-erne.

ScanSonic Medical er eneforhandler af EcoVue i Skandinavien.

DLL Group - Danmark & Sverige

ScanSonic Medical samarbejder sammen med DLL group.

DLL hjælper sundhedsudbydere med at anskaffe avanceret medicinsk udstyr og teknologi, som er nødvendigt for at forbedre og bevare patienternes sundhed. DLLs partnere er førende producenter og leverandører inden for områder som billeddiagnostisk og kirurgisk præcisionsudstyr.

NORDIC SERVICE GROUP - Danmark
NSG_logo.png

ScanSonic Medical arbejder sammen med Nordic Service Group på service af ultralyd udstyr.

Nordic Service Group (NSG) har specialiseret sig inden for servicering af medicinsk udstyr og laboratorieudstyr. NSG vedligeholder, reparerer og opdaterer hardware, elektronik, finmekanik og software. NSG leverer hurtig service af høj kvalitet i Norden.

 

Mange private og offentlige virksomheder har valgt Nordic Service Group som partner, da NSG leverer ekspertise af høj kvalitet og effektiv servicering af medicinsk udstyr.

Men vigtigst af alt leverer NSG et højt niveau af faglig ekspertise.

 

NSG har over 10 afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Overalt i NSGs stærke netværk leverer NSG høj kvalitet og hurtig service til de nordiske lande.

© 2019 by ScanSonic Medical ApS

ScanSonic Medical ApS

 

Agern Allé 24

2970 Hørsholm

Danmark

Kontakt os

  • Facebook