ULTRALYD

ScanSonic Medical er stolte af at kunne præsentere et meget komplet ultralydsprogram.

 

Med udstyr fra Esaote eZono er vi i stand til at tilbyde løsninger inden for alle prislejer, lige fra Premium Class Systemer til den lille prisbillige bærbare scanner.

 

Produktprogrammet er meget bredt og omfatter udstyr lige fra sort/hvid scannere til de mest avancerede farvescannere i 3D/4D. Ligeledes har vi et meget omfattende sortiment af transducere.

 

Alt dette betyder at vi altid kan tilbyde en scanner, der er tilpasset det ønskede speciale, er designet til at bringe ultralyd til ”point-of-care”, og ikke mindst til en fornuftig pris.

ANÆSTESI

Udviklingen på ultralydsområdet står ikke stille, derfor introducerer ScanSonic Medical et unikt ultralyd system, som opfylder kravet om mere effektivitet, økonomiske besparelser samt øget patientsikkerhed

MSK

Ultralyd er en ikke-invasiv billedbehandlingsteknologi, der anvendes til evaluering af det muskuloskeletale (MSK) system. Voksende beviser har vist, at teknologien er en pålidelig metode til etablering af en nøjagtig diagnose

GENERAL IMAGING

Real-time ultralyd Fusion Imaging mellem ultralyd og en lang række andre billeddannelsesmodaliteter (MRI, CT, PET, 3D Imaging, Doppler og Contrast Enhanced Ultrasound) er tilgængelig til mange kliniske anvendelser.